top of page
Burger Battle 2019
säännöt

1. Kilpailun järjestäjät
 

Kilpailun järjestäjinä toimivat Lantmännen Unibake Ab Finland Oy ja Food Camp Finland Oy.  

Muut yhteistyökumppanit ovat Metos Oy, Wihuri Oy Aarnio Metro-tukku, HKScan, Easyfairs Oy, Medanta ja Arla Pro.
 

2. Kilpailuun osallistuminen
 

Kilpailuun voivat osallistua kaikki 18-vuotta täyttäneet, ammatikseen ruokaa valmistavat kokit tai keittiömestarit. Karsintatuomaristo valitsee semifinaalin kilpailijat anonyymisti lähetettyjen reseptien ja kuvien perusteella. Semifinaaliin valitaan kahdeksan kilpailijaa. Finaaliin pääsee neljä kilpailijaa. 

3. Kilpailuaika
 

Kilpailuun voi hakea 15.11.2020 – 18.6.2021​ välisenä aikana. Hakuaika päättyy 18.6.2021 klo 24.00. Hakuajan jälkeen saapuneita osallistumisia ei hyväksytä. Vastuu osallistumisen perille saapumisesta osallistumisaikana on osallistujalla. 

 
4.  Karsinta, semifinaali ja finaali 

Karsinta: 

Kisaan ilmoittaudutaan lähettämällä oma artesan-juustohampurilaisresepti sekä kuva hampurilaisesta. Sämpylän tulee olla itse leivottu. Karsintakilpailun resepti ja valokuva tulee toimittaa viimeistään 18.6.2021 kello 24. mennessä tämän nettisivuston kilpailulomakkeella. Karsintatuomaristo valitsee semifinaalin kilpailijat anonyymisti reseptien ja valokuvien mukaan. Kilpailijoille ilmoitetaan henkilökohtaisesti kilpailuun pääsemisestä juhannukseen 2021 mennessä, jonka jälkeen semifinalistit julkistetaan.  

 

Semifinaali:

Semifinaalissa kahdeksan semifinalistia tekevät tuomariston valvonnassa kaksi erilaista hampurilaista: omalla reseptillä sekä kumppaneiden raaka-aineista kasvishampurilaisen. 


Omalla reseptillä (sama resepti, jolla ilmoittauduttiin kilpailuun) valmistettavaa hampurilaista varten semifinalistit tuovat tullessaan itse valmistetut sämpylät kilpailupaikalle. Kumppanikorin raaka-aineista valmistettavassa hampurilaisessa sämpylä valitaan Lantmännen Unibaken valikoimasta. Molempia hampurilaisia valmistetaan kolme kappaletta. Kilpailijat saavat tuoda tullessaan myös valmiit kastikepohjat (esim. majoneesin), mutta kastikkeet maustetaan paikan päällä. Kaikki muut oman reseptin raaka-aineet kilpailijat voivat tuoda valmiiksi misattuna. Semifinalisteilla on yhteensä 45 minuutta aikaa valmistaa molemmat kilpailutuotteet.

 

Finaali: 

Neljä parasta semifinalistia valitaan finaaliin. Finalistit valmistavat kolme erilaista hampurilaista. Kilpailutehtävä julkistetaan samana päivänä kuin finalistit.


5. Tuomaristo 
 

Kilpailun tuomaristo koostuu alan ammattilaisista ja kilpailun yhteistyökumppaneiden edustajista. Kilpailun päätuomarina on Mika ”Pikkis” Tuomonen – Social Burgerjoint. Päätuomari osallistuu pisteytykseen ja tasatilanteessa tekee päätöksen, mikäli tuomaristo ei pääse asiasta sopimukseen. 

6. Kilpailun palkinnot

1. palkinto 4.000 € rahaa 
2. palkinto 700 € rahaa 
3. palkinto 300 € rahaa 

 
Semifinalistit saavat ravintolan seinälle laitettavan diplomin. 
Kolme parasta saavat oman diplomin. 


7. Järjestäjien ja yhteistyökumppaneiden vahingonkorvausvastuu

 

Järjestäjät eivät vastaa vahingoista, jotka aiheutuvat osallistumisesta kilpailuun, palkinnon lunastamisesta tai palkinnon käyttämisestä. Järjestäjien vastuu palkinnon voittajaa kohtaan ei koskaan ylitä palkinnon arvoa. Palkinnon voittaja vapauttaa järjestäjän ja kilpailun yhteistyökumppanin kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä. 


8. Verot ja muut kulut
 

Kilpailun järjestäjä ei vastaa kilpailijalle mahdollisesti aiheutuvista matka- tai majoituskuluista.

Kilpailun voittajat vastaavat kilpailupalkinnosta mahdollisesti aiheutuvasta verosta.

 
9. Henkilötietojen käsittely ja julkaisuoikeus

 

Osallistujien henkilötietoja käsitellään henkilötietolain ehtojen mukaisesti. Osallistumalla kilpailuun jokainen osallistuja myöntää järjestäjille ja kumppaniyrityksille oikeuden käyttää nimeään, kuvansa ja lausumaa sekä reseptejä ja kuvia kilpailuun liittyvässä tiedotuksessa ja viestinnässä eri medioissa ilman erillistä suostumusta tai eri korvausta. 

 
10. Sääntöjen muuttaminen

 

Järjestäjä pidättää oikeudet näiden sääntöjen muuttamiseen.

Seuraamme koronavirustilannetta noudattaen THL:n ja muiden viranomaisten ohjeita.

Koronaepidemian vaatiessa kilpailun järjestelyitä muutetaan vastaamaan silloisia käytäntöjä.

 

bottom of page