TUOMARISTO

Mika Tuomonen

Social Burgerjoint

Burger Battle 2021-kilpailun päätuomari Mika ”Pikkis” Tuomonen on Social Burgerjoint -ravintolan omistaja.

MasterChef-kisan vuonna 2012 voittanut ”Pikkis” Tuomonen jätti taakseen IT-alan ja siirtyi keittiöön päätoimisesti. 

”Pikkis” Tuomonen on toiminut katuruoan parissa sen kuumasta vuodesta 2013 aina tähän päivään asti.

Vuonna 2017 tammikuussa avattiin ensimmäinen Social Burgerjoint Helsingissä Sörnäisten kurvissa. Tällä hetkellä Burgerjointteja on jo kymmenen ympäri Suomea.

”Hyvän ei tarvitse olla hankalaa – aidot asiat eivät koskaan ole.”

Marko Hirvonen
Lantmännen Unibake

Marko Hirvonen, Lantmännen Unibaken Executive Chef, on pitkän linjan ruoan ammattilainen. Kokkimaajoukkueessa aikanaan palkittu Marko kouluttaa nykyään ammattikeittiöitä leivonnaispakasteiden käytössä. Burgereissa Marko arvostaa yksinkertaisuutta, laatua ja tietenkin herkullista sämpylää. 

Sami Rekola
HKScan

Ravintolamaailman huipulta tuttu keittiömestari Sami Rekola on toiminut HKScanin kehityspäällikkönä maaliskuusta 2018 alkaen. Sami siirtyi HKScanille Haaga-Helian ammattikorkeakoulusta, jossa hän on toiminut ruokatuotannon johtamisen opettajana, kouluttanut restonomiopiskelijoita, osallistunut opetuksen kehittämiseen ja tutkimushankkeisiin.
 

Vahvan työkokemuksen lisäksi Samilla on lähes kahdenkymmenen vuoden kokemus alan kilpailutoiminnasta. Hän on toiminut muun muassa Suomen kokkimaajoukkueen jäsenenä, eri kilpailuorganisaatioiden valmentajana ja tuomarina sekä maajoukkueen johtajana maailman arvostetuimmassa kokkikilpailussa, Bocuse d'Orissa. 

Mikko Kaukonen

Food Camp Finland

Mikko Kaukonen, Suomen Bocuse d’Or edustaja ja Vuoden Kokki 2019, on

Food Camp Finlandin keittiöpäällikkö ja osakas.

Mikko on kokenut kilpailija. Mikon mottona on, että lopputulos on paras mahdollinen, kun antaa ruoalle kaikkensa ja kunnioittaa raaka-aineita, unohtamatta että ruoan valmistamisessa pitää olla myös hyvä fiilis.

Pekka Koponen

Burger Battle -kilpailun voittaja

Pekka Koponen on Suomen ensimmäinen Burger Battle -kilpailun voittaja.

Pekka laittoi  keittiömestari-uraansa uuden vaihteen silmään ja opiskelee tällä hetkellä elintarviketeollisuuden opintoja ja lihanleikkausta Tampereen ammattiopisto Tredussa.

Pekan burger-filosofia on kristallin kirkas: käsityö, hyvät raaka-aineet, ei liikaa makuja ja se pitää voida syödä käsin.

Juuse Mikkonen
Metro-tukku

Juuse Mikkonen on pitkän linjan keittiömestari ja Vuoden Kokki vuosimallia 2004. Ura keittiöissä on vienyt Mikkosta niin Saksaan, Hollantiin, Bermudalle, Norjaan kuin Hong Kongiinkin. Uran high lighteihin mahtuu Amsterdamin kahden Michelin-tähden La Rive

-ravintola, Hans Välimäen Chez Dominique, Ravintola Havis, Hotelli Kämp sekä Hong Kongin Landmark Mandarin Oriental, jossa ravintola Amberin keittiömestarina toimimisen ohella Mikkonen vastasi koko hotellin kaikkien keittiöiden operatiivisesta toiminnasta. Nykyään Mikkonen toimii Wihurin Metro-tukun keittiömestarina.

Seuraa kilpailua somessa

©2020 Burger Battle
Rekisteriseloste