TUOMARISTO

Pekka Terävä
Food Camp Finland

Vuoden Kokki 1995 Pekka Terävä on suomalainen keittiömestari ja ravintoloitsija. Hän on yksi ravintola Olon, Olo Gardenin, Emon ja Göstan sekä Food Campin ja Bottlescoutsin omistajista. Lisäksi Pekalla on vahva kilpailutausta mm. kokkimaajoukkueen riveissä sekä vuosien kokemus tuomaroinnista Bocuse d’Or -kilpailussa. Hyvät viinit ja varsinkin viinin ja ruoan liitto ovat Pekalle sydämen asia. "Hyvä ruoka, laadukkaat viini ja lämmin seura tekevät ruokalukokemuksesta täydellisen. Ruokailu on enemmän kuin pelkkä ruoka."

Akseli Herlevi
Naughty BRGR

Akseli Herlevi on televisiokokki, ravintoloitsija ja keittiömestari. Hänet tunnetaan parhaiten Top Chef Suomi -kilpailusta ja hänen vuonna 2015 perustamastaan Naughty BRGR -ravintolaketjustaan. Herlevi on ollut mukana Top Chefin jälkeen useissa mediatuotannoissa, mukaan lukien MasterChef Suomi, Haasta Hans sekä hänen oma ohjelmansa Burgerimies.

Marko Hirvonen
Lantmännen Unibake

Marko Hirvonen, Lantmännen Unibaken Executive Chef, on pitkän linjan ruoan ammattilainen. Kokkimaajoukkueessa aikanaan palkittu Marko kouluttaa nykyään ammattikeittiöitä leivonnaispakasteiden käytössä. Burgereissa Marko arvostaa yksinkertaisuutta, laatua ja tietenkin herkullista sämpylää. 

Sami Rekola
HKScan

Ravintolamaailman huipulta tuttu keittiömestari Sami Rekola on toiminut HKScanin kehityspäällikkönä maaliskuusta 2018 alkaen. Sami siirtyi HKScanille Haaga-Helian ammattikorkeakoulusta, jossa hän on toiminut ruokatuotannon johtamisen opettajana, kouluttanut restonomiopiskelijoita, osallistunut opetuksen kehittämiseen ja tutkimushankkeisiin.
 

Vahvan työkokemuksen lisäksi Samilla on lähes kahdenkymmenen vuoden kokemus alan kilpailutoiminnasta. Hän on toiminut muun muassa Suomen kokkimaajoukkueen jäsenenä, eri kilpailuorganisaatioiden valmentajana ja tuomarina sekä maajoukkueen johtajana maailman arvostetuimmassa kokkikilpailussa, Bocuse d'Orissa. 

Lasse Koistinen
Wihuri Metro-tukku

Keittiömestari Lasse Koistinen työskentelee ravintolakaupan myyntipäällikkönä Metro-tukussa. Lasse on Nuorten kokkien maailmanmestari vuodelta 2009, ja hän on edustanut Suomen kokkimaajoukkueessa 2010–2012. Rautaista osaamista Lasse on hankkinut työskentelemällä alan huippuravintoloissa kotimaassa ja ulkomailla. 

Risto Mikkola

Kotipizza Group

Risto Mikkola on pitkän linjan ravintola-alan ammattilainen. Hän on työskennellyt muun muassa keittiömestarina ja nykyään hän on Kotipizza Groupin luova johtaja. Suurelle yleisölle Risto on tullut tutuksi Nelosen Master Chef -kokkikilpailun tuomarina.

Seuraa kilpailua somessa

©2018 Burger Battle
Rekisteriseloste