top of page

Burger Battle 2021 -kilpailu siirtyy lokakuulle

Updated: Jan 15, 2021


Koronaviruksen edelleen haitatessa merkittävästi toimintaa, Burger Battle 2021 -kilpailu on päätetty siirtää maaliskuulta myöhäisempään ajankohtaan 13. – 14.10.2021. Kilpailun hakuaikaa on jatkettu 18.6.2021 asti.


Battle 2021 -kilpailussa etsitään Burger-mestaria 2021, joka tekee Suomen laadukkaimmat artisan-hampurilaiset.

Food Camp Finland Oy hakee Oy Lantmännen Unibake Ab:n johdolla osallistujia Suomessa vakinaisesti asuville ammattikokeille suunnattuun Burger Battle 2021 -kilpailuun, jonka voittaja palkitaan Burgermestari 2021 -tittelin lisäksi 4.000 eurolla.

Burger Battle tuo hyvää näkyvyyttä niin kilpailijoille kuin heidän työnantajilleenkin. Kilpailu antaa mahdollisuuden edistää omaa ammattitaitoa ja uraa.


Burger Battle 2021 -kilpailun tuomaristoa johtaa ravintoloitsija Mika ”Pikkis” Tuomonen. Tuomosen lisäksi tuomaristossa on useita arvostettuja ruoan asiantuntijoita ja ammattilaisia, kuten Suomen Bocuse d’Or edustaja ja Vuoden Kokki 2019 Mikko Kaukonen Food Campiltä.

Arvostelussa kiinnitetään huomiota työskentelytapaan, makuun ja rakenteeseen, kuten kaikissa ammattikokkikilpailussa.


Burgerit ja niiden tekijät ansaitsevat huomiota, sillä artisan-hampurilaiset ovat tulleet ravintoloiden ruokalistoille jäädäkseen. Raaka-aineisiin panostetaan ja Suomessa on mahtavaa ammattitaitoa premium-burgereiden tekemiseen. Kyse tässäkin on ruoan ja käsityön liitosta. Hyvistä burgereista ollaan valmiita maksamaan.


”Odotan, mitä nyt burgereihin pystyy laittamaan sisään, millaisia uusia toimivia yhdistelmiä makumaailmoihin. Viimeksi oli hauskoja yllätyksiä minullekin matkan varrella – asioita tehtiin uusilla tavoilla ja oman kotiseudun paikallisia makuja tuotu burgereihin”, kertoo Burger Battle 2021-tuomari Lantmännen Unibaken keittiömestari Marko Hirvonen.


Kilpailuun osallistutaan omalla juustohampurilaisreseptillä ja -kuvalla. Kahdeksan parasta valitaan semifinaaliin, ja heistä neljä parasta finaaliin. Burger Battle 2021 -finaali on tarkoitus järjestää Fastfood & Café & Ravintola-ammattilaistapahtumassa 13. – 14.10. 2021.


Kilpailuun voi hakea 15.11.2020 – 18.6.2021 välisenä aikana.


Oy Lantmännen Unibake Ab:n ja Food Camp Finland Oy:n lisäksi Burger Battle 2021 -kilpailun yhteistyökumppaneita ovat Wihuri Oy Aarnio Metro-tukku, HKScan, ArlaPro, ja Easyfairs.


Comments


bottom of page